Vesta Williams – Don’t Blow A Good Thing (12 Inch Vocal)

Vesta Williams

Vesta Williams: Don’t Blow A Good Thing (12 Inch Vocal)

Vesta Williams was een Amerikaanse R&B-zangeres en actrice. Ze werd geboren op 1 december 1957 in Coshocton, Ohio. Haar carrière begon in de jaren ’80, waarbij ze bekendheid verwierf met haar soulvolle stem en krachtige optredens.

Don’t Blow A Good Thing is een van haar meest bekende nummers. Het werd uitgebracht als een 12 inch vocal remix en maakte indruk door Vesta’s kenmerkende vocale bereik en emotionele interpretatie van het nummer.

Het nummer gaat over het waarderen van wat je hebt in een relatie en niet verstrikt raken in egoïsme of onnodige conflicten. Vesta’s krachtige stem geeft het nummer extra diepte en emotie.

Over Vesta Williams

Vesta had talloze hits gedurende haar carrière, waaronder “Congratulations”, “Sweet Sweet Love” en “Once Bitten Twice Shy”. Ze werkte samen met gerenommeerde artiesten zoals Chaka Khan, Gladys Knight and the Pips, Anita Baker en Stephanie Mills.

Helaas overleed Vesta Williams op 53-jarige leeftijd op 22 september 2011. Haar muziek blijft echter voortleven als eerbetoon aan haar talent en bijdrage aan de R&B-muziekwereld.

Beluister hieronder Don’t Blow A Good Thing:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.