Vicky D – This Beat Is Mine (12 Inch Version)

Vicky D

Vicky D met: This Beat Is Mine (12 Inch Version)

Vicky D is een Amerikaanse artiest die bekend staat om haar nummer “This Beat Is Mine” in de 12-inch versie. Dit nummer werd uitgebracht in 1981 en wordt beschouwd als een klassieker binnen het genre van disco en dance muziek.

“This Beat Is Mine” heeft een energieke beat en catchy melodieën die onmiddellijk aanstekelijk zijn. Het nummer combineert funky baslijnen, opzwepende drums en soulvolle zang van Vicky D zelf. Haar krachtige stem brengt de songteksten tot leven en nodigt uit om mee te dansen.

De 12-inch versie van “This Beat Is Mine” biedt luisteraars extra lengte en ruimte om volledig op te gaan in de groovy ritmes. Het geeft DJ’s ook de mogelijkheid om het nummer naadloos te mixen met andere tracks tijdens live-optredens of in clubs.

Met haar indrukwekkende vocale vaardigheden heeft Vicky D verschillende generaties geïnspireerd en blijft ze nog steeds geliefd bij liefhebbers van disco- en dance-muziek over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.