Vip Allstars Feat. Ray Strezz & Orphed – When It’s My Turn

Vip Allstars Feat. Ray Strezz & Orphed

Vip Allstars Feat. Ray Strezz & Orphed – When It’s My Turn

Vip Allstars is een Nederlandse muziekgroep bestaande uit getalenteerde artiesten. In hun nummer “When It’s My Turn” werken ze samen met Ray Strezz en Orphed, waardoor er een unieke combinatie van talent ontstaat.

De muziekstijl van Vip Allstars kan het beste worden omschreven als energiek en catchy. Ze mixen verschillende genres zoals pop, dance en hip-hop om zo hun eigen unieke geluid te creëren. Met aanstekelijke beats en pakkende melodieën weten ze de luisteraars te veroveren.

“When It’s My Turn” is een opzwepend nummer waarin de krachtige stemmen van Ray Strezz en Orphed goed naar voren komen. De songtekst gaat over doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het moment waarop iemand eindelijk zijn of haar kans krijgt om te schitteren.

Het nummer heeft al veel succes behaald in Nederlandse hitlijsten en wordt ook internationaal steeds meer erkend. Met hun enthousiasme, passie voor muziek en vernieuwende sound blijft Vip Allstars keer op keer indruk maken.

Als je op zoek bent naar een lied dat je energie geeft, je laat dansen of gewoonweg plezier brengt, dan is “When It’s My Turn” zeker een aanrader om eens te beluisteren!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.