Voice Of The Beehive – Don’t Call Me Baby

Voice Of The Beehive

Voice of the Beehive was een Brits-Amerikaanse band die actief was in de jaren 80 en 90. Een van hun meest bekende nummers is “Don’t Call Me Baby”. Dit lied werd uitgebracht als single in 1988.

“Don’t Call Me Baby” is een energiek popnummer met catchy melodieën en pakkende teksten. De harmonieuze vocalen van de zussen Tracey Bryn Belland en Melissa Brooke Belland vormen het handelsmerk van Voice of the Beehive. Het nummer combineert aanstekelijke gitaarriffs met levendige drums, wat resulteert in een opgewekt geluid dat moeilijk te negeren is.

De tekst van “Don’t Call Me Baby” gaat over assertiviteit en zelfvertrouwen. Het vertelt het verhaal van iemand die niet langer genoegen neemt met minder dan ze verdient en zichzelf serieus neemt. Met regels als “I may not be Einstein but I know dumb plus dumb equals you”, benadrukt het nummer de krachtige boodschap om niet onderschat te worden.

Met zijn aanstekelijke beat en sterke vocale prestaties werd “Don’t Call Me Baby” al snel een hit voor Voice of the Beehive, waardoor ze internationale erkenning kregen. Het succes van dit nummer hielp bij het vestigen van hun positie als een invloedrijke band binnen de poprockscene.

Als je op zoek bent naar een feel-good liedje dat je direct mee laat zingen, dan is “Don’t Call Me Baby” zeker iets voor jou!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.