Wendy & Lisa – Waterfall

Wendy & Lisa

Wendy & Lisa – Waterfall

Wendy & Lisa is een Amerikaans muziekduo dat bestaat uit Wendy Melvoin en Lisa Coleman. Ze zijn vooral bekend als de vaste begeleidingsband van Prince in de jaren 80.

Waterfall is een nummer van Wendy & Lisa dat werd uitgebracht in 1987. Het behaalde internationaal succes en stond hoog genoteerd in verschillende hitlijsten.

Achtergrondinformatie over Wendy & Lisa

Wendy Melvoin en Lisa Coleman begonnen hun samenwerking al op jonge leeftijd, toen ze allebei lid waren van Prince’s band The Revolution. Ze speelden onder andere mee op het album Purple Rain, waarmee ze wereldwijde erkenning kregen.

In 1986 besloten Wendy & Lisa om als duo verder te gaan. Ze brachten meerdere albums uit en scoorden hits met nummers zoals “Waterfall”, “Sideshow” en “Are You My Baby?”. Hun muziek combineert elementen van pop, rock, funk en soul.

“Waterfall”

“Waterfall” is een nummer afkomstig van het album Fruit at the Bottom. Het liedje heeft een catchy melodie en teksten die emoties oproepen bij luisteraars. De combinatie van harmonische zangpartijen tussen Wendy & Lisa maakt dit nummer extra speciaal.

“Waterfall” werd niet alleen gewaardeerd door fans, maar ook door critici. Het nummer kreeg positieve recensies en werd bekroond met diverse prijzen.

Wendy & Lisa hebben met hun muziek een blijvende invloed gehad op de popmuziek. Ze staan bekend om hun talentvolle songwriting, harmonische vocalen en indrukwekkende instrumentale vaardigheden.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.