Wham! – Bad Boys

Wham!

Wham!

Wham! was een Britse popgroep uit de jaren 80, bestaande uit George Michael en Andrew Ridgeley. Ze werden wereldwijd bekend met hun aanstekelijke popsongs en energieke optredens.

Bad Boys

“Bad Boys” is een van de bekendste hits van Wham!. Het nummer werd uitgebracht in 1983 als onderdeel van hun debuutalbum “Fantastic”. Met zijn catchy melodie en opzwepende beat, groeide het al snel uit tot een grote hit in verschillende landen.

In “Bad Boys” bezingt George Michael de spanning en opwinding van het ondeugende leven dat sommige jongens leiden. De tekst weerspiegelt de rebellie en vrijheid die kenmerkend waren voor veel jeugdculturen in die tijd.

De muziekvideo voor “Bad Boys” werd ook goed ontvangen. In deze video zijn George Michael en Andrew Ridgeley te zien als stoere straatjongens die plezier hebben met hun vrienden. Het visuele aspect voegde nog meer dynamiek toe aan het nummer, waardoor het nog populairder werd bij fans overal ter wereld.

Hoewel Wham! slechts een paar jaar actief was als duo, hebben ze een blijvende indruk achtergelaten in de popgeschiedenis. Met nummers zoals “Wake Me Up Before You Go-Go”, “Last Christmas” en natuurlijk “Bad Boys”, heeft Wham! zichzelf gevestigd als een iconische band uit de jaren 80.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.