Whitney Houston – My Name Is Not Susan

Whitney Houston

Whitney Houston: My Name Is Not Susan

Whitney Houston was een getalenteerde Amerikaanse zangeres en actrice. Een van haar bekende nummers is “My Name Is Not Susan”. Dit lied werd uitgebracht in 1990 als onderdeel van haar derde studioalbum, genaamd “I’m Your Baby Tonight”.

“My Name Is Not Susan” is een krachtig R&B-nummer met invloeden van popmuziek. Het vertelt het verhaal van een vrouw die de ontrouw van haar partner ontdekt en hem confronteert. Whitney’s vocale bereik en emotionele interpretatie geven het nummer extra diepgang.

Houston heeft talloze prijzen gewonnen voor haar muzikale talent, waaronder Grammy Awards en American Music Awards. Ze staat ook bekend om haar bijdrage aan de soundtrack van de film “The Bodyguard”, waarin ze de iconische ballade “I Will Always Love You” zong.

Helaas overleed Whitney Houston op 11 februari 2012 op slechts 48-jarige leeftijd. Haar nalatenschap leeft voort in haar tijdloze muziek, waaronder hits zoals “My Name Is Not Susan”.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.