Wildchild – Legends Of The Dark Black (Part 2)

Wildchild

Wildchild – Legends Of The Dark Black (Part 2)

Legends Of The Dark Black (Part 2) is een album van de Amerikaanse artiest Wildchild. Het is het tweede deel van zijn Legends Of The Dark Black-serie.

Achtergrond

Wildchild, wiens echte naam Jack Brown is, staat bekend als een getalenteerde rapper en producer uit Los Angeles. Hij begon zijn carrière in de jaren ’90 als lid van de underground hiphopgroep Lootpack.

In 2003 bracht Wildchild zijn soloalbum Secondary Protocol uit, dat veel positieve recensies kreeg en hem een grotere bekendheid gaf binnen de hiphopgemeenschap.

Legends Of The Dark Black (Part 2)

Dit album is het vervolg op Part 1 en bevat wederom krachtige beats en lyrische vaardigheden waar Wildchild om bekend staat. Met gastbijdragen van andere gerenommeerde artiesten uit de hiphopscene zoals Madlib en Oh No, levert Legends Of The Dark Black (Part 2) een sterke mix van old-school vibes met moderne invloeden.

Het album bevat nummers zoals “Code Red”, “Danger” en “Gunfingers”. Deze tracks tonen Wildchilds vermogen om complexe rijmschema’s te hanteren met scherpe teksten die zowel maatschappijkritisch als persoonlijk kunnen zijn.

Legends of the Dark Black (Part 2) is een must-have voor fans van Wildchild en liefhebbers van hiphop in het algemeen. Het album laat zien dat Wildchild nog steeds een belangrijke speler is in de rapgame, met zijn unieke stijl en meeslepende producties.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.