Within Temptation – Ice Queen

Within Temptation

Within Temptation met: Ice Queen

Within Temptation is een Nederlandse symfonische metalband die in 1996 werd opgericht. De band heeft wereldwijd succes behaald en staat bekend om hun unieke mix van symfonische elementen, zware gitaren en krachtige vocalen.

Ice Queen

Eén van de meest iconische nummers van Within Temptation is “Ice Queen”. Het nummer werd uitgebracht in 2001 als onderdeel van het album “Mother Earth” en groeide al snel uit tot een hit.

In “Ice Queen” combineert Within Temptation epische orkestraties met stevige gitaarriffs en de betoverende stem van zangeres Sharon den Adel. Het nummer vertelt het verhaal van een ijskoningin die mensen verleidt maar uiteindelijk hun hart bevriest.

Het refrein van “Ice Queen” is bijzonder catchy en wordt gekenmerkt door de krachtige zanglijn waarin den Adel vraagt: “Would you be the savior of broken hearts?”

Dankzij het succes van “Ice Queen” brak Within Temptation definitief door bij het grote publiek, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Sindsdien hebben ze talloze albums uitgebracht en zijn ze regelmatig te zien op grote festivals over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.