Wretch 32 – Alright With Me

Wretch 32

Wretch 32 – Alright With Me

Wretch 32, wiens echte naam Jermaine Scott Sinclair is, is een Britse rapper en songwriter uit Tottenham, Londen. Hij staat bekend om zijn lyrische vaardigheden en zijn vermogen om maatschappelijke kwesties aan te pakken in zijn muziek.

Een van Wretch 32’s populaire nummers is “Alright With Me”. Het nummer werd uitgebracht in 2016 en features zangeres Anne-Marie en producer PRGRSHN. Het heeft een energieke beat met catchy hooks die je meezingt vanaf de eerste luisterbeurt.

“Alright With Me” gaat over het verlangen naar acceptatie en waardering in relaties. De tekst beschrijft hoe Wretch 32 zichzelf blijft ondanks negatieve ervaringen, omdat hij gelooft dat er altijd mensen zullen zijn die hem waardevol vinden zoals hij is.

Met deze single laat Wretch 32 zien dat hij niet alleen rap kan leveren, maar ook samenwerkingen aangaat met andere getalenteerde artiesten. “Alright With Me” combineert de krachtige stem van Anne-Marie met Wretch’s unieke flow en storytelling vaardigheden.

Als je op zoek bent naar upbeat hiphop met pakkende melodieën en inspirerende teksten, dan moet je zeker eens naar “Alright With Me” van Wretch 32 luisteren!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.