Xander De Buisonjé – Ik Zie

Xander De Buisonjé

Xander De Buisonjé met: Ik Zie

Xander De Buisonjé is een Nederlandse zanger en tv-persoonlijkheid. Hij werd bekend als leadzanger van de band Volumia!, waarmee hij grote hits scoorde in de jaren ’90. Na het uiteenvallen van Volumia! startte Xander een succesvolle solocarrière.

In 2019 bracht Xander het nummer “Ik Zie” uit, dat al snel een hit werd in Nederland. Het lied gaat over liefde en verlangen, en wordt gekenmerkt door de herkenbare stem van Xander en zijn passionele interpretatie.

Over “Ik Zie”

“Ik Zie” is geschreven door Xander De Buisonjé zelf, samen met Han Kooreneef en Gordon Groothedde. Het nummer heeft een catchy melodie en meeslepende teksten die emoties oproepen bij luisteraars.

Met dit nummer laat Xander zien dat hij nog steeds relevant is in de muziekwereld. Hij weet keer op keer te verrassen met zijn talent voor songwriting en zijn unieke stemgeluid.

Muzikale carrière

Xander De Buisonjé begon zijn carrière als leadzanger van Volumia!. Samen met deze band had hij grote hits zoals “Afscheid”, “Hou Me Vast” en “Blijf Bij Mij”. Na het uiteenvallen van Volumia! besloot Xander om solo verder te gaan.

Sindsdien heeft Xander meerdere succesvolle albums uitgebracht en heeft hij samengewerkt met diverse artiesten, zowel nationaal als internationaal. Zijn muziekstijl varieert van pop tot ballads, maar altijd met een persoonlijk tintje.

Met zijn charismatische uitstraling en indrukwekkende stem weet Xander De Buisonjé keer op keer het publiek te raken. Hij blijft één van de bekendste

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.