Yarbrough & Peoples – Don’t Stop The Music

Yarbrough & Peoples

Yarbrough & Peoples

Yarbrough & Peoples is een Amerikaans muziekduo bestaande uit Cavin Yarbrough en Alisa Peoples. Ze zijn vooral bekend geworden met hun nummer “Don’t Stop The Music”. Dit lied werd uitgebracht in 1980 en behaalde grote successen in zowel de Verenigde Staten als internationaal.

“Don’t Stop The Music” is een funky disconummer met sterke invloeden van R&B en soul. Het kenmerkt zich door het aanstekelijke ritme, de pakkende melodieën en de krachtige vocale prestaties van Yarbrough & Peoples. Het nummer werd al snel een hit op dansvloeren over de hele wereld.

Het succes van “Don’t Stop The Music” leverde Yarbrough & Peoples verschillende prijzen op, waaronder een Grammy-nominatie voor Best R&B Performance by a Duo or Group with Vocal. Het duo bracht ook andere hits uit, zoals “Heartbeats” en “Guilty”.

Naast hun eigen muzikale carrière hebben Yarbrough & Peoples ook samengewerkt met andere artiesten, zoals Michael Jackson, waar ze achtergrondzang verzorgden voor zijn album “Off the Wall”. Hun unieke mix van funk, disco en soul heeft hen tot op heden tot geliefde artiesten gemaakt bij liefhebbers van deze genres.

Kortom, Yarborough & Peoples is een iconisch muziekduo dat bekend staat om hun hit “Don’t Stop The Music”, die nog steeds wordt gedraaid op feestjes over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.