Yungblud & Halsey & Travis Barker – 11 Minutes

Yungblud & Halsey & Travis Barker

Yungblud & Halsey & Travis Barker met: 11 Minutes

Yungblud, ook bekend als Dominic Richard Harrison, is een Engelse zanger en songwriter. Hij staat bekend om zijn energieke optredens en zijn eclectische muziekstijl, die elementen van punk rock, alternative rock en pop bevat.

Halsey, wiens echte naam Ashley Nicolette Frangipane is, is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze brak door in 2014 met haar debuutsingle “Ghost” en heeft sindsdien internationaal succes behaald met hits zoals “Without Me” en “Bad at Love”. Haar muziek combineert popmuziek met invloeden uit alternatieve genres.

Travis Barker is een Amerikaanse drummer die vooral bekendheid verwierf als lid van de band Blink-182. Hij wordt beschouwd als een van de beste drummers in het punkrockgenre en heeft samengewerkt met verschillende artiesten uit diverse genres.

“11 Minutes”

“11 Minutes” is een nummer dat werd uitgebracht in 2019 door Yungblud, Halsey en Travis Barker. Het nummer vertelt het verhaal van een relatie die op het punt staat te eindigen binnen slechts elf minuten. De tekst behandelt thema’s als verlies, tijdtekort en onvermogen om problemen op te lossen in korte tijd.

De samenwerking tussen Yungblud, Halsey en Travis Barker resulteert in een dynamisch en krachtig nummer, waarbij de verschillende muzikale stijlen van de artiesten samensmelten. Met Yungblud’s rauwe stem, Halsey’s emotionele zang en Barker’s energieke drumwerk creëren ze een uniek geluid dat fans over de hele wereld aanspreekt.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.