Zara Larsson – Uncover

Zara Larsson

Zara Larsson met: Uncover

Zara Larsson is een Zweedse zangeres die internationale bekendheid heeft gekregen dankzij haar hitnummer “Uncover”. Ze werd geboren op 16 december 1997 in Stockholm en begon al op jonge leeftijd met zingen.

Doorbraak met “Uncover”

In 2013 nam Zara Larsson deel aan het Zweedse televisieprogramma “Talang”, de Zweedse versie van “Got Talent”. Met haar optredens wist ze veel indruk te maken en uiteindelijk won ze het hele programma. Dit betekende haar grote doorbraak.

Na haar overwinning bracht Zara Larsson in 2015 haar debuutsingle “Uncover” uit. Het nummer behaalde direct succes in Zweden, maar ook wereldwijd werd het een grote hit. Met meer dan 800 miljoen streams op Spotify is het één van haar meest succesvolle nummers.

Muziekstijl en invloeden

Zara Larsson staat bekend om haar krachtige stemgeluid en energieke optredens. Haar muziek wordt vaak omschreven als popmuziek met invloeden van R&B, dance en elektronische muziek. Ze haalt inspiratie uit artiesten zoals Beyoncé, Rihanna en Whitney Houston.

Succesvolle carrière

Naast “Uncover” heeft Zara Larsson nog vele andere hits op haar naam staan, waaronder “Lush Life” en “Never Forget You”. Ze heeft samengewerkt met diverse internationale artiesten, zoals Clean Bandit en David Guetta.

Zara Larsson heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder een MTV Europe Music Award voor Best New Artist in 2016. Haar muziek blijft populair en ze blijft haar carrière verder uitbouwen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.