Zig & Zag – Them Girls, Them Girls

Zig & Zag

Zig & Zag – Them Girls, Them Girls

Zig & Zag is een Iers popduo dat bekend werd in de jaren 90. Het duo bestaat uit Zig en Zag, twee buitenaardse wezens die hun eigen televisieshow hadden.

Them Girls, Them Girls is een van de bekendste nummers van Zig & Zag. Het nummer werd uitgebracht in 1995 en behaalde succes in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk.

Achtergrond

Zig & Zag begonnen als personages in de kinderserie “The Den” op de Ierse televisie. Hun gekke persoonlijkheden en humor maakten hen snel populair bij zowel kinderen als volwassenen.

Them Girls, Them Girls

Dit vrolijke popnummer gaat over het bewonderen van meisjes en alle leuke dingen die ze doen. Met aanstekelijke beats en grappige teksten wist Zig & Zag met dit nummer een breed publiek te bereiken.

“Them girls be dancing,
And them girls be grooving.
Jumping up and down
In the club that’s moving.”

Het refrein van het nummer blijft gemakkelijk hangen en nodigt iedereen uit om mee te zingen en dansen op de catchy melodieën.

Erfenis

Ondanks dat Zig & Zag voornamelijk bekend werden door hun televisieshow, heeft “Them Girls, Them Girls” bijgedragen aan hun muzikale succes. Het nummer blijft een herinnering aan de vrolijke en energieke stijl van het duo.

Zig & Zag hebben naast dit nummer nog meer muziek uitgebracht, maar “Them Girls, Them Girls” blijft een fanfavoriet en wordt nog steeds gedraaid op feestjes en evenementen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.